AD Vega twitter
AD Vega Rss

Izborna skupština AD VEGA

Objavio Miroslav Smolić | u Novosti | Objavljeno 08.02.2014

1

U petak, 07.02.2014. u prostorijama ACT-a, održana je redovita skupština astronomskog društva VEGA. Pošto su prošlo četiri godine ova skupština ujedno je bila i izborna. Na početku je predsjednik Zoran Novak podnio izvješće o radu Društva u 2013. godini, a potom je tajnik Miroslav Smolić podnio financijsko izvješće. Obzirom da je od 01.01.2014. došlo do mnogih promjena u administrativnom poslovanju udruga, Milivoj Kuhar je napravio prikaz načina na koji bi ubuduće Društvo moralo poslovati. Nakon toga pristupilo se procesu izbora. Došlo je do promjena u sastavu predsjedništva i izvršnog odbora, a na mandat od četiri godine izabrani su:

predsjednik: Zoran Novak (dosadašnji predsjednik)

dopredsjednik: Miroslav Smolić (dosadašnji tajnik)

tajnik: Milivoj Mimi Kuhar (dosada član IO)

Osim predsjedništva koji su članovi izvršnog odbora po funkciji, u IO izabrani su:

dr.sc. Dejan Vinković

prof. Kristijan Jabuka Smiljanić

Svi su izabrani jednoglasno.

Napomenimo još da su članovi predsjedništva ujedno i zastupnici AD Vega u Hrvatskom astronomskom savezu, te da je Zoran Novak izabran u izvršni odbor istog.

Nakon izbora, pristupilo se izradi plana rada za 2014. godinu, rasprava o članarini, a skupština je završena druženjem uz domjenak!

DSC02582 DSC02586

 

Komentari (1)

pozdrav pišem vam u ime moga sina ima 12g i njega jako zanima astronomija i sve o svemiru..zanima nas dali su moguči upisi ili imate kakve radionice u vezi toga..na koga se nogu obratiti i vaš br. tel…hvala

[Odgovori na komentar]

Komentirajte